Despre noi

24on.ro este cea mai noua componenta a grupului AganTrust SRL, cu sediul in com. Ulmi, sat Mosteni, nr.55, jud. Giurgiu, avand urmatoarele date de identificare: Cod fiscal:RO23231551, Reg.Com J52/82/2008.

Cu o experienta de peste 5 ani in domeniul vanzarilor online si cu ajutorul specialistilor nostri dedicati nevoilor clientilor , am reusit sa devenim unul din liderii nationali online pe piata produselor de dezinsectie si deratizare, fitofarmacie si  mica aparatura pentru casa ,gradina si auto . Acoperim aproximativ 65% din aceasta piata , prin toate e-magazinele dezoltate de noi.

24on.ro este saltul firesc al companiei catre o oferta mai mare si mai complexa de produse din gamele electrocasnice, electronice si IT, din cele mai importante branduri internationale: Samsung, Sony, Philips, Arctic, Beko, Zanussi, Acer, Appel, Bosch, Toshiba, Panasonic,Lenovo, Grundig, Electrolux, Ariston, s.s.

 Dorim astfel sa satisfacem dorintele clientilor nostri care ne cunosc, ne respecta profesionalismul si ne apreciaza corectitudinea, avand incredere in noi !

In www.24on.ro veti gasi permanent un partener de incredere , care sa va asigure: 

Consultanta – pentru orice achizitie 

Simplitate – in comenzi  

Rapiditate – in raspuns si livrare 

Preturi corecte – apropiate de cele ale marilor retaileri 

Eficienta – suntem prompti, stim ce facem, te ajutam sa alegi, cautam cele mai bune produse , la cele mai bune preturi .

24on.ro – mai simplu, mai rapid, mai eficient !